>

blog   >   Spelen en leren gaan hand in hand bij de nieuwe collectie van Bambam

Spelen en leren gaan hand in hand bij de nieuwe collectie van Bambam

25-01-2016

BAMBAM is al jarenlang bekend vanwege de uitgebreide collectie ‘schot-in-de-roos-babycadeaus’, maar tegenwoordig gaat het merk een stapje verder. BAMBAM draagt met veel liefde een steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen. Spelenderwijs leren; dat is waar de nieuwe producten zich grotendeels op richten.

Stijlvol spelen
De nieuwe collectie staat weer online en daarom kan er weer heerlijk gespeeld worden met het nieuwe speelgoed van BAMBAM. Dat dit speelgoed blijft rondslingeren in de kamer, zal geen moeder erg vinden. Het is zo stijlvol, dat het mag! De producten zijn uitgevoerd in zilver, wit en hout, heel chic en verantwoord om cadeau te doen dus! Het merk voldoet aan de vraag van veel ouders met een persoonlijke, eigentijdse lifestyle. In het BAMBAM concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal.

Spelenderwijs leren
Met de houten collectie blijkt BAMBAM goed in te spelen op de smaak van ouders en kinderen, daarom dan ook een uitbreiding. Met de houten abc-blokken leert je kindje heel voorzichtig al wat letters. Met welke letter begint je naam? En kun je al een woordje maken? Ordenen leren kleintjes met de ‘Wobbly Stacker’. Leg de ringen maar op volgorde; van groot naar klein! Met het houten labyrint wordt de fijne motoriek van peuters en kleuters verbeterd en voor de muzikale dreumes is er een prachtige sambabal om ritmisch mee te schudden. Daarnaast brengt de nieuwe collectie een bijtring van 100% natural rubber voor de allerkleinsten, die last hebben van hun tandjes.

Adviesprijzen
Wobbly Stacker € 18,95
Wooden ABC blocks € 26,95
Wooden Maracas € 10,95
Wooden Labyrinth € 10,95
Rubber Teether € 9,95

Verder hebben wij de mutsjes voorzien van de nieuwe teksten 'perfect!' en 'I'm a star' en hebben we de volgende cadeausets gewijzigd op toegevoegd: 
Bath TimeDinner Time en Giftbox Grey.

Over BAMBAM
Het Nederlandse merk BAMBAM blinkt uit op het gebied van babycadeaus met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Een echte klassieker van BAMBAM is het gipsblik voor de afdruk van en handje en/of voetje. Maar ook de doptone luistertoeter is al jaren een topgift voor aanstaande ouders! Kijk voor meer informatie, de gehele collectie en verkooppunten op www.bambam.nl (tevens webshop).

Copyright © 2017 Bambam B.V. - 3.2.0.3 - Design by Mediazone

Om je beter van dienst te zijn, maakt BAMBAM gebruik van cookies