>

betalen

Betalen

Bestellen bij Bambam staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Bambam biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen. Alle transacties worden beveiligd door het gebruik van krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van je financiële gegevens verzekeren en voorzien zijn van veiligheidcertificaten zoals die vereist worden door de internationale financiële instellingen. Betalingen worden altijd uitgevoerd met behulp van beveiligde protocollen herkenbaar aan een slotje in de adresregel van je internet browser cerificate.

iDeal iDeal

Als je bankiert via Internet, kunt u via onze site op een veilige manier betalen met iDeal. Meer informatie over iDeal: www.ideal.nl. Voor de koppeling met je bank maken wij gebruik van de gecertificeerde nederlandse Payment Service Provider Sisow. Sisow beschikt over een vergunning van de Nederlandse bank om als betaalinstelling op te treden.

Meer informatie over Sisow: www.sisow.nl

Vooruitbetaling

Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van je bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, onder vermelding van je ordernummer. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling uitgeleverd.

Bankgegevens: 175.272.891 Rabobank, Assen, The Netherlands IBAN: NL73RABO0175272891 BIC: RABONL2U.


BamBam Amsterdam B.V.

Industrieweg

99422 CX Smilde

Op rekening

Bedrijven die vaak cadeaus willen kopen via www.bambam.nl, bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kopen. Voor deze optie tijdens het betaalproces, neem contact op met de afdeling administratie en vraag naar Johan: 0592-412444

Bancontact/ Mister Cash Bancontact/ Mister Cash

Bancontact of Mister Cash wordt veel gebruikt als betaalmogelijkheid in België. Het is vergelijkbaar met het nederlandse iDeal. Voor de koppeling met je bank maken wij gebruik van de gecertificeerde nederlandse Payment Service Provider Sisow. Sisow beschikt over een vergunning van de Nederlandse bank om als betaalinstelling op te treden.

Meer informatie over Bancontact of Mister Cash: www.sisow.nl

Sofort Banking Sofort Banking

SOFORT Banking is eenvoudig en veilig als betaalwijze in het buitenland. SOFORT Banking is beschikbaar in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Sisow beschikt over een vergunning van de Nederlandse bank om als betaalinstelling op te treden.

Meer informatie over SOFORT Banking: www.sisow.nl


Copyright © 2017 Bambam B.V.

Om je beter van dienst te zijn, maakt BAMBAM gebruik van cookies