>

bezorgen en retourneren

Bezorgen op een ander adres

Het is mogelijk dat je een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Dit kun je in het bestelproces aangeven.

Levertermijn

Als je voor 13:00 uur een bestelling plaatst, zullen wij onze uiterste best doen om de bestelling nog dezelfde dag te versturen. Als je na 13.00 uur een bestelling plaatst, wordt je bestelling de volgende dag verzonden.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Binnen Nederland betaal je geen verzendkosten boven de € 25,00.

 

Herroepingsformulier

Volgens de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad, is per 1 juni 2014 in artikel 6 het Herroepingsrecht van 14 dagen opgenomen.

Wanneer je van dit recht gebruik wil maken, kun je dit formulier hieronder downloaden.

Bambam verzoekt vriendelijk het formulier volledig ingevuld en ondertekend te retourneren. Wanneer mogelijk samen met een (kopie) van de aankoopfactuur.


Download formulier herroepingsrecht


14 dagen retourrecht

Alle goederen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze ongedragen en in originele staat zijn en voorzien van de originele labels en etiketten. Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt in de orginele doos.

 

- Je wilt de bestelling terugsturen en een vervangend artikel

Om het terugsturen zo goed mogelijk te laten verlopen, neem zo spoedig mogelijk contact met ons op per e-mail. Je krijgt dan vervolgens instructies voor het terugsturen. Vermeld van het vervangende artikel het artikelnummer, de kleur, maat en aantal in je e-mail. Wij sturen je dan kosteloos een vervangend exemplaar en het orginele artikel kun je op onze kosten retourneren.

 

- Je wilt de bestelling terugsturen en je geld terug ontvangen

Om het terugsturen zo goed mogelijk te laten verlopen, neem zo spoedig mogelijk contact met ons op per e-mail. Je krijgt dan vervolgens instructies voor het terugsturen. Na ontvangst van je retourzending wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel zo spoedig mogelijk teruggestort, doch uiterlijk binnen 30 dagen.Tevens zullen de kosten van het eventueel retour sturen vergoed worden.

Retouradres

BamBam Amsterdam B.V.

Industrieweg 9

9422 CX Smilde

Vragen en/of opmerkingen?

Voor vragen en opmerkingen over de website of over je bestelling(en), kunt je contact opnemen met info@bambam.nl.


Laatst bijgewerkt: 8 januari 2018

Copyright © 2017 Bambam B.V.

Om je beter van dienst te zijn, maakt BAMBAM gebruik van cookies